Avoin työpaikka: Palkanlaskentataitoinen kirjanpitäjä

Haemme yhtiön pääkonttoriin Joensuuhun

PALKANLASKENTATAITOISTA KIRJANPITÄJÄÄ

Tehtävässä vastaat yhtiömme palkanlaskennasta ja osallistut kirjanpitoon. Toimit osana neljän henkilön taloushallinnon tiimiämme. Konsernikirjanpito ja konserni-tilinpäätökset ovat osa vastuualuettasi. Tehtävässäsi pääset osallistumaan yhtiön palkanlaskennan ja kirjanpidon kehittämiseen.

Työntekijänä olet vastuuntuntoinen, huolellinen ja tarkka. Sinulla on positiivinen asenne, hyvät vuorovaikutustaidot ja tulet ihmisten kanssa toimeen. Sinulla on ammattia vastaava koulutus ja sujuvat IT-taidot. Omaat jo aiempaa kokemusta kuukausittaisen kirjanpidon tehtävistä (kirjanpito, ostolaskujen käsittely, reskontrat), viranomais- ja alv-ilmoituksista sekä palkanlaskennasta. Konsernikirjanpidon ja Profio 360 -toiminnanohjausjärjestelmän osaaminen on etu.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän menestyvän yrityksen palveluksessa sekä mahdollisuuden kehittyä ja menestyä työurallasi positiivisessa työyhteisössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnelin konsultti Timo Riissanen, puh. 050 4442478 tai talousjohtaja Martti Saatsi 050 406 0654. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kera 18.10.2020 mennessä Personnelin kotisivujen kautta osoitteesta: www.eezypersonnel.fi

Lakan Betoni Oy:n toimintaa ohjaa yksi päämäärä: tehdä hyvän rakentamisesta helppoa. Esteitä rakentajan onnistumisen edestä poistavat keskimäärin 100 lakkalaista sekä monipuolinen Lakka-tuoteperhe, joka pitää sisällään pihakivet, harkot, kuivatuotteina myytävät laastit ja kuivabetonit, kivitalopaketit, betonielementit sekä valmisbetonin. Vuonna 2019 vakavaraisen perheyhtiön liikevaihto oli 32,4 M€, liiketulos 1,7 M€ ja omavaraisuusaste 72%. Tuotantolaitokset sijaitsevat Joensuussa, Lopella, Jalasjärvellä ja Varkaudessa.

 

<< Takaisin