Pihakiviuutuudet 2017

UUTUUDET 

Lakka Mukula Kaarresarja teki paluun

Muutamia vuosia valikoimasta poissa ollut Lakka Mukula Kaarresarja otettiin asiakkaiden pyynnöstä takaisin tuotantoon. Kaarresarja sisältää kivet yhden kokonaisen ympyrän rakentamiseksi yhdelle lavalle pakattuna. Kivet voi latoa ympyräksi, tai pientä luovuutta käyttäen sarjan kivistä saa ladottua viuhkan, tai muita pyöreitä muotoja muun kiviladonnan sekaan. 60 mm paksu kivi on yhdistettävissä kaikkiin samanpaksuisiin pihakiviin.

Lakka Roomankivet nyt myös rustiikkikäsiteltynä

Roomankivet -kivisarja on täydentynyt uudella rustiikkisella pintakäsittelyvaihtoehdolla. Rustiikkikäsittely karhentaa kiven pinnan ja nostaa pinnan kivien struktuurin paremmin esiin.

Lakka Antiikkikivi Patina

Antiikkikivi patina on saanut upean pintansa uudella patina-pintakäsittelyllä, joka tuo antiikkikiveen uudenlaista särmää.

TUTUSTU: Antiikkikivi patina karelia kasvihuoneen lattiaksi

Lakka Agorakivet 80 Musta Rustiikki ja Lakka Agorakivet 80 Harmaa Vintage

Lakan jälkivanhennetuissa 80 mm paksuissa kivisarjoissa on kolme erikokoista kiveä ladottu valmiiksi kerroksittain lavalle. Rustiikkinen ja karheapintainen musta ja eläväinen harmaa kivisarja täydentävät Lakan pihakivisarjoja tarjoamalla raskaankin liikenteen kestävät vaihtoehdot. Voidaan käyttää yhdessä Lakan Roomalaisen kivisarjan kanssa.

Betonilaatta BL-708

Laattapuolelle toimme tälle kaudelle massiivisen BL-708:n. Tässä ajoneuvoliikenteen kestävässä 80 mm kohdetuotteessa on erinomainen pinnanlaatu, ja massiivisen ilmeensä ansiosta tuote on saanut suuren huomion myös kuluttajilta kevään 2017 messuilla. Suuret laatat ovat olleet vahva trendi sisustuksessa, ja nyt ilmiö on siirtymässä puutarhan puolelle.

Loimulaatta mustavalkoinen

Mustavalkoinen Loimukivi on ollut viimeisten parin vuoden aikana todellinen hittituote. Tällä kaudella jatkamme samaa poikkeuksellisen suosittua ilmettä kooltaan massiivisempaan Loimulaattaan (koko 400 x 400 mm). Uutuuskivi keräsi runsaasti ihailua messuständimme lattiassa, ja myyntiin tuote saadaan sopivasti toukokuun alkuun.