Lakan Betoni 50 vuotta

Yritys

Lakan Betoni -konserni on kotimainen, alun perin vuonna 1965 perustettu perheyritys.

Tuotamme kiviainespohjaisia rakennustarvikkeita ja niihin liittyviä palveluita asiakkaidemme tarpeisiin. Lakka tuoteperheeseen kuuluvat kivitalot, harkot, pihakivet, talouskellarit, laastit, tasoitteet, elementit ja valmisbetoni.

Tuotantolaitoksemme sijaitsevat ympäri Suomea neljällä paikkakunnalla: Joensuussa, Lopella, Jalasjärvellä ja Varkaudessa. Lakka tuotteita myyvät jälleenmyyjät kautta maan.

Lakan Betoni Oy:n taloustiedot v. 2019

  • liikevaihto 32,4 M€
  • omavaraisuusaste 71%
  • palveluksessamme oli keskimäärin 109 henkilöä

Lakan Betonin yritysrakenne muuttui vuoden 2021 alussa, kun yritys järjesteli eri liiketoimintansa omiksi, Lakan Betoni Oy:n täysin omistamiksi tytäryhtiöikseen.

Muutoksen myötä yrityksen betoni- ja kuivatuoteliiketoiminta siirtyi Lakka Rakennustuotteet Oy:lle. Tähän kokonaisuuteen kuuluvat Joensuun, Lopen ja Jalasjärven betonituotetehtaat ja Varkauden kuivatuotetehdas.

Joensuussa sijaitseva Elementti- ja valmisbetoniliiketoiminta vastaavasti siirtyy Lakka Elementti ja valmisbetoni Oy:lle.

Lakan Betoni Oy jatkaa konsernin emoyhtiönä vastaten konsernin talous- ja tietotohallinnosta, sekä konsernia koskevista hankinnoista.

 

Yrityksellämme on Suomen Vahvimmat -sertifikaatti (Suomen Asiakastieto Oy).

Tietosuoja-asetuksen mukaista informaatiota henkilötietojen käsittelystä löydät Tietosuoja -sivulta.

Suomen Vahvimmat