Lakka Kivitalot – talomallistoLakka Kivitalomallisto koostuu omakotitaloista, joiden pohjaratkaisut ovat kaikki lähteneet toteutuneista kodeista. Suunnittelijoina mallistotaloissa toimivat Kalervo Lehtovaara, Jan Backman sekä arkkitehdit Eero Korhonen ja Harri Laatio. Mallistotaloissa on valmiiksi huomioitu kivitalon mitoitukset ja järkevät rakenneratkaisut, jolloin rakentaminen on saatu kilpailukykyiselle kustannustasolle. Kaikki talomallit ovat muokattavissa mieltymystesi mukaiseksi!

Jos omien toiveiden mukaista kotia ei löydy mallistomalleista, voit myös pyytää tarjousta omien kuviesi pohjalta! Tarvittaessa saat apua alkuvaiheen suunnitteluun Suunnittelupalvelustamme.

Ota rohkeasti yhteyttä lähimpään Lakka Kivitalojen edustajaan ja sovi aika tapaamiselle.


Laske oman kohteesi kustannusarvio TaloPelillä!

TaloPeli on Suomen käytetyin omakotitalojen kustannusarvioiden laskentatyökalu. Ohjelma avulla tiedät
enemmän, asetat tavoitteet, budjetoit realistisesti ja onnistut hankkeessa. Lähetä edustajallemme suunnitelmasi suoraan TaloPelistä ja yhdessä löydätte juuri sinun tarpeisiisi sekä budjettiisi sopivan vaihtoehdon.

TaloPeli auttaa ja tukee omakotitalon alkuvaiheessa tilaohjelman suunnittelussa, kustannusarvion tekemisessä,
budjetoinnissa ja rakentamispäätöksen tekemisessä.

Teemme yhteistyötä TaloPeli – Visual computing Oy:n kanssa, joka on ”TaloPeli” – käyttäjä- ja asiakasrekisterin rekisterinpitäjä. Henkilötietojen käsittelyssä olemme sopineet noudattavamme hyviä tietosuojakäytäntöjä ja soveltuvan lainsäädännön asettamia vaatimuksia. TaloPelin käyttäjä- ja asiakasrekisterin osalta saat lisätietoja osoitteesta www.talopeli.fi